Goedkoop wintersporten in Oostenrijk

dinsdag, 15 november 2011 Wintersportvakanties blijven dure vakanties. Wil je toch lekker op wintersport maar heb je slechts een klein budget te besteden voor je skivakantie? Onderstaand een paar goedkope wintgersportbestemmingen in Oostenrijk die gelet op skigebied, liftpas prijzen en het aanbod aan betaalbare accommodaties relatief prijsgunstig zijn.

Abtenau, Salzburgerland
Gelegen in de regio Dachstein West is Abtenau een prima bestemming voor het hele gezin. Je vindt er tal van betaalbare overnachtingsmogelijkheden en de prijs van een liftpas is acceptabel. Bovendien is het skigebied geschikt voor beginners.

Andelsbuch, Vorarlberg
Gelegen in het Bregenzerwald is Andelsbuch een geheime tip. Dit kleine wintersportoord is ideaal voor families met kleine kinderen. Het ligt dichtbij en het skigebied is overzichtelijk. Hier kun je nog gewoon een puntenkaart kopen bij de skilift.

Reith im Alpbachtal, Tirol
De provincie Tirol is zeker niet de goedkoopste regio van Oostenrijk, maar wel de meest moderne en populaire bestemming voor de Nederlandse wintersporter. Het Alpbachtal biedt zeker goede mogelijkheden voor een betaalbare typische Tiroler skivakantie.

Sillian, Oost-Tirol
Vrij onbekend bij Nederlanders, maar zeker een aanrader. Sillian in het Hochpustertal tegen de Italiaanse grens biedt een modern skigebied, sneeuwzeker en betaalbaar. (bron: Reiskrant.nl)

Ga naar Alle wintersporthuizen in Oostenrijk en boek je eigen goedkope wintersportverblijf.

Terug naar nieuwsoverzicht